Stenstrup Billardklub

Præsentation

Stenstrup Billardklub er stiftet i 1978. Det er klubbens formål at fremme og højne interessen for billardspil samt opbygge et godt kammeratskab medlemmerne imellem på bedste sportslige måde.

Der er i klubben mulighed for at dyrke keglebillard, og klubben har i tidens løb fostret mange dygtige spillere i alle aldre indenfor disse aktivitetsområder. Endelig er der også mulighed for at prøve kæfter med den meget populære variant Snooker, som klubben forsøgsvis lancerer på et af sine kegleborde.

Klubben har til huse i lejede lokaler i forbindelse til Stenstrup-Hallen. Til lokalerne er der egen indgang, hvortil medlemmerne kan få sin egen nøgle og på den måde i proncippet have ubegrænset adgang til billardbordene.
Hartvig Findorf | Bøgevænget 1, Stenstrup - Danmark | Tlf.: 21213829